Forum grupy ASG - Gods Of War £ód¼ Airsoft Team
Szeregowy
Witam wszystkich , jestem tu nowy i szukam ludzi którzy pomog± mi rozwi±zaæ mój problem z sprzêtem
Nastêpuj±co : kupi³em u¿ywane M4A1 firmy APS , po dwóch próbach zaciê³o mi siê cos " podaj¿e w silniczku " i s³yszê taki d¼wiêk zêbatki i nie wiem co jest grane z tym , próbowa³em rozkrêciæ samodzielnie ale bez skutku . Brosze o pomoc , z góry thx wielkie .
jak masz uchwyt repliki od spodu jest "sruba" dokrêcasz ni± silnik, czasami jest tak ze sie za bardzo poluzuje i wtedy s³ychaæ taki zgrzyt silnika i trybów ... dokrêæ ta ¶rubê tylko z wyczuciem nie mo¿e byc dokrêcona na maxa
U¿ywamy du¿ych liter - Chenios
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-08 19:07:53)
he z bateriami u nas to ciê¿ki temat, a tak w ogóle co rozumiesz pod pojêciem niewystarczaj±co mocna ????
PS. Zrobi³e¶ replikê ?????
Nadal nie u¿ywasz du¿ych liter, do tego jeste¶ cham i mnie nie s³uchasz - Chenios
o tyle
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 15:57:37)
no z tym silnikiem
Wci±¿ nie u¿ywasz du¿ych liter. Wkurwiasz kulturalnych u¿ytkowników forum. Widzisz do czego doprowadzi³e¶. Przez Ciebie zablu¼ni³em - Chenios
nie komentuje twojego bezczelnego zachowania sprowokowanego moim uzasadnionym przytykiem co do dzia³alno¶ci twojej osoby na forum
a w zasadzie braku takowego
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 17:14:41)
to sprawd¼ kable miedzy bateria a gearboxem no i bezpiecznik
Ostatnie ostrze¿enie, potem bêdê pisa³ innym kolorem - Chenios
mam to ostrze¿enie w d...e i tyle zgodnie z twoja sugesti± co do mojego chamstwa
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 16:04:50)
Szeregowy
one sa ca³e bo wczoraj wszystko ja skrêci³em dzia³a³o a teraz nic
nie o wasz sk³ad ma niez³e itemki ja nawet nie mam munduru dos³owne zero , ale jeden podaj¿e £ukasz ma tak zwan± krowê niez³y sprzêt co wiem o tym , a jak ogóle do³±czyæ sie do waszej dru¿yny , dobra BGM ja lecê jadê co¶ za³atwiæ wrócê tak oko³o 19 to ja bêdziesz to pogadamy dalej sobie
Pisz po polsku i u¿ywaj opcji EDYTUJ. - Chenios
zachowanie administratora zostawiam bez komentarza
z szczególnym podkre¶leniem celowego braku du¿ych liter na wypadek jakby administrator nie zauwa¿y³
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 15:59:03)