Forum grupy ASG - Gods Of War Łódź Airsoft Team
Szeregowy
Witam wszystkich , jestem tu nowy i szukam ludzi którzy pomogą mi rozwiązać mój problem z sprzętem
Następująco : kupiłem używane M4A1 firmy APS , po dwóch próbach zacięło mi się cos " podajże w silniczku " i słyszę taki dźwięk zębatki i nie wiem co jest grane z tym , próbowałem rozkręcić samodzielnie ale bez skutku . Brosze o pomoc , z góry thx wielkie .
jak masz uchwyt repliki od spodu jest "sruba" dokręcasz nią silnik, czasami jest tak ze sie za bardzo poluzuje i wtedy słychać taki zgrzyt silnika i trybów ... dokręć ta śrubę tylko z wyczuciem nie może byc dokręcona na maxa
Używamy dużych liter - Chenios
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-08 19:07:53)
he z bateriami u nas to ciężki temat, a tak w ogóle co rozumiesz pod pojęciem niewystarczająco mocna ????
PS. Zrobiłeś replikę ?????
Nadal nie używasz dużych liter, do tego jesteś cham i mnie nie słuchasz - Chenios
o tyle
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 15:57:37)
no z tym silnikiem
Wciąż nie używasz dużych liter. Wkurwiasz kulturalnych użytkowników forum. Widzisz do czego doprowadziłeś. Przez Ciebie zabluźniłem - Chenios
nie komentuje twojego bezczelnego zachowania sprowokowanego moim uzasadnionym przytykiem co do działalności twojej osoby na forum
a w zasadzie braku takowego
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 17:14:41)
to sprawdź kable miedzy bateria a gearboxem no i bezpiecznik
Ostatnie ostrzeżenie, potem będę pisał innym kolorem - Chenios
mam to ostrzeżenie w d...e i tyle zgodnie z twoja sugestią co do mojego chamstwa
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 16:04:50)
Szeregowy
one sa całe bo wczoraj wszystko ja skręciłem działało a teraz nic
nie o wasz skład ma niezłe itemki ja nawet nie mam munduru dosłowne zero , ale jeden podajże Łukasz ma tak zwaną krowę niezły sprzęt co wiem o tym , a jak ogóle dołączyć sie do waszej drużyny , dobra BGM ja lecę jadę coś załatwić wrócę tak około 19 to ja będziesz to pogadamy dalej sobie
Pisz po polsku i używaj opcji EDYTUJ. - Chenios
zachowanie administratora zostawiam bez komentarza
z szczególnym podkreśleniem celowego braku dużych liter na wypadek jakby administrator nie zauważył
Ostatnio edytowany przez BGM (2011-05-09 15:59:03)