Forum grupy ASG - Gods Of War Łódź Airsoft Team
Słuchajcie z Robertem doszedłem do wniosku, że należy zmienić zasady rekrutacji. Nie może być już mieszaniny i musi byc zgranie w teamie. Od tej pory zasady są jednakowe i ew. zakupy powinny być pod kątem teamu, jeśli chodzi o sprzęt obowiązkowy. Od tej pory nasz team będzie się stylizował/rekonstruował USMC od okolic wejścia do Iraku i obowiązywać będzie mundur Marpat Desert jako podstawowy. W chwili obecniej 3/4 teamu są zgodne czyli ja, Robert i Łukasz. Niezgodny jest Lewy ale pragnę nadmienić, że to tyczy się rekrutacji.
A oto warunki przyjęcia rekruta:
1. Wiek: 18+,
2. Akceptacja przez większość prawowitych członków.
3. Obowiazkowe oporządzenie:
a) Mundur: Marpat Desert jako drugi nieobowiązkowy Marpat Woodland
b) Głowa: LWH, PASGT, MICH +pokrowiec + kocie oczy
c) Ochrona oczu: gogle ESS NVG Profile, ESS Land Ops, ESS Vehicle Ops lub okulary ESS
d) Buty pustynne Bates lub Belleville
e) Kamizelka: CIRAS w wersji LAND, SPC lub MTV (w CB) , IBA (w CB lub Woodland) + zestaw ładownic (w CB lub Woodland)
4. Jedna z niżej wymienionych replik broni minimum 2 klasy:
a) M4 RIS
b) M16A4
c) SAM/R
d) M249 SAW
e) M240/B
f) Remington M870
g) Benelli M4
h) Beretta M9
Nie wiem czy dopuszczamy z replikami ochron oczu bo kamizelki i kopie mundurów chyba dopuścimy?
No zastanów się czemu akurat usmc skoro masz szpej ułana. Ja osobiście nie pomyślałem o spytaniu levego jaki chcemy tworzyc team skoro tak czy inaczej on nie dizie w tym samym kierunku bo strzela, jednym magazynkiem na singlu z respa. Masz wyposażenie USMC? Masz, ja mam wyposażenie USMC? Mam. Robert ma? Ma. Lewy kupił woodland i tyle. Ja osobiście nie chce budować teamu gdzie jeden fleck drugi wz93 a jeszcze inny marpat. Nie szukamy tego bo myślę że i ty chcesz tworzyć w miare profesjonalną ekipę a nie 20 chłopa jak ssij bez kamizelek a i tak na strzelankach są w 5.
GŁOSOWANIA NIE BYŁO BO PO CO I TAK NIKT NIE ODPOWIE ALBO MY WE 3 BĘDZIEMY ZA A LEWY NIE ODP BO AKTUALNIE STRZELA!
Starszy kapral
Tak mi sie podoba
Nie no repliki mundurów i kamizelek dopuści bo w takim razie ja nie będę mógł być z lewym członkiem tej szczęśliwej rodziny jaka jest gow
No wtedy i ja bo mam replikę iba i kopię munduru. Ale pytałem pod kątem tych gogli balistycznych bo każdy podje jakich firm czyli nie wiadomo czy mozna z podrubami